Bent u op zoek naar hulp met de verhuizing naar een verzorgingshuis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees snel verder om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Verhuizing naar verzorgingshuis

Als u gaat verhuizen naar een verzorgingshuis, dan komt er natuurlijk veel op u af. Dat begrijpen we maar al te goed. Het is dan ook een flinke stap, want u moet uw normale leven achter u laten en ook veel van uw spullen. We begrijpen heel goed dat u daar begeleiding bij wilt hebben. Zodat alles op een ordentelijke manier gaat verlopen. Dat kunnen wij voor u betekenen. Lees hieronder waarmee wij u zoal kunnen helpen. En wat de voordelen zijn van onze service.

Assistentie

Allereerst snappen wij dat u graag assistentie wilt hebben als het gaat om de verhuizing naar een verzorgingshuis. Deze assistentie kunnen wij u gelukkig bieden, dus dat is zeer mooi meegenomen. Dit doen wij allemaal op een zeer geleidelijke manier. Een punt is namelijk dat als u naar een verzorgingstehuis gaat, dat er dan zeer veel spullen zijn die achter moeten blijven. Wij kunnen u assisteren met het uitzoeken wat u nodig hebt en wat niet. U maakt zelf uiteraard de keuze. Vervolgens worden de spullen waarvan u vindt dat ze mee moeten, naar het verzorgingstehuis gebracht en op de kamer afgeleverd. U hoeft zelf helemaal niks te doen, dus dat is mooi meegenomen.

De spullen die u niet meeneemt

Daarnaast zijn er dan uiteraard ook nog zeer veel spullen die achterblijven. Daar hoeft u zich echter niet druk om te maken. U kunt hiervoor uiteraard een opkoper zoeken, maar meestal zijn de spullen die u achter laat in uw woning het niet waard om daarvoor in aanmerking te komen. In die gevallen kunt u ze aan een stichting doneren. Er zijn verschillende stichtingen die zitten te wachten op verschillende spullen. Zo draagt u ook nog maatschappelijk een steentje bij en dat is natuurlijk ook zeer mooi meegenomen.

Over ons

Wij zijn een verhuisbedrijf in Arnhem dat specifiek gespecialiseerd is in het verhuizen van ouderen. Dit betekent dan ook dat we precies weten wat ons te doen staat als het gaat om verhuizen. We weten wat ouderen nodig hebben en hoe we het beste in contact kunnen komen en de procedure moeten laten verlopen. Dit heeft ons gelukkig ook veel opgeleverd. Wij worden namelijk zeer positief beoordeeld door onze klanten. We krijgen gemiddeld een 9,3, verdeeld over een periode van 8 jaar tijd. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als het gaat om een verhuizing.

Moet het allemaal zeer snel gebeuren? Ook dat is mogelijk, aangezien wij ook aan een spoedontruiming doen. Dan kunnen wij binnen enkele dagen uw gehele kamer netjes opleveren en de oude spullen voor u wegnemen, zodat u er zelf helemaal geen omkijken meer naar hebt.