Wij zijn enthousiaste schilders die met enige regelmaat willen verduurzamen en ervoor zorgen dat onze afspraken met de gemeente om de doelstellingen te behalen worden nageleefd. Hierbij hebben we zonnepanelen, LED verlichting, Biologische verf en isolatie afgesproken. Maar hoe zorg je voor een goede verlichting en hoe weet je wat belangrijk is?

In de meeste gevallen wilt u de hellingshoek op een hogere waarde houden om  een lagere schaduwhelling te creëren. De verbeterde verlichting zorgt voor een sterk effect met de uitgaande lumenstroom waarmee licht en donkere schaduwen worden voorkomen. Een verandering in de belichtingshoek in de loop van de tijd kan tot een ander uiterlijk leiden. Als we bijvoorbeeld de hoek van noord naar oost veranderen, is de onderste muur achter ons in de schaduw van het water. In dit voorbeeld zijn we buiten het veld waardoor de werknemers niet verblind worden. Tijdens het schilderen is strijklicht van groot belang om de kleur van de verf goed te bepalen. Goede terreinverlichting is daarom van belang.

Invloed van zonnestraal en zonnekleur: deze bepalen hoeveel de kleur van de zon bijdraagt ​​aan de kleur van de zonnestralen. Zonnestraal en aangepaste kleur: deze specificeren de aangepaste kleur voor de zonnestraal. Deze waarden worden geïnterpoleerd door de aangepaste zonnekleur. Als deze waarden zijn ingesteld op 10, krijgt de zon de kleur van de zon. Als ze dalen tot 0,0, gebruikt de zon een aangepaste kleur. Kijk op de verlichting webshop voor alle beschikbare armaturen die ze te bieden hebben of laat je adviseren door een verlichtingsadviseur zij weten vaak welke verlichting je nodig hebt om het maximale resultaat te behalen. Ook de lumens, kelvin, wattage en LED is belangrijk. De kleur van de verlichting bepaalt hoe goed je de verfstrijken kan zien. Het laatste wat je wilt is dat de muur vol strepen zit en je dat niet goed kon zien.