Iedereen heeft er wel een, een kale wand in huis waarvan je niet weet wat je ermee moet. Gelukkig kun je deze interieur domper een flinke boost geven, door deze wand leuk aan te kleden. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor deze saaie kale wand? Lees dan gauw verder voor originele ideeën om een wand op te pimpen.

Een muur van kurk

Je kunt een kale witte muur eenvoudig een make-over geven. Je hoeft de muur dan niet vol te hangen, maar kunt dit alsnog minimalistisch oplossen. Doe dit door de complete muur aan te pakken en te kiezen voor een Wand gemaakt van kurk – Anselm Oome. Dit geeft structuur en een nieuw perspectief in huis. Een wand gemaakt van kurk van Anselm Oome is niet alleen iets voor minimalistische interieurs, dit natuurlijke effect past natuurlijk ook perfect bij een landelijke woning of is extra leuk voor op de kinderkamer.

Een boekenwand

Geef jouw woning een intellectuele en klassieke uitstralingen, door een kale wand om te toveren tot boekenwand. Je kunt deze wand van onder tot boven voorzien van boekenplanken en deze vullen met jouw favoriete literatuur.

Wandbehang

Je kunt een saaie muur ook een complete twist geven, dankzij fotobehang voor op de muren. Je kunt een foto naar keuze gebruiken om een wand te veranderen. Je kunt kiezen voor een structuur foto voor een neutrale uitstraling, maar je kunt natuurlijk ook helemaal uitpakken en kiezen voor een mooie natuurfoto. Zo kun je een wand veranderen in een waterval of een tropisch regenwoud. Je geeft jouw interieur gelijk een boost.

Een grote spiegel

Wil je een muur vullen, maar wil je dat dit niet ten koste gaat van de optische ruimte? In kleine ruimtes kan muurdecoratie al gauw te veel zijn. Dit kun je een originele manier oplossen, door een grote spiegel aan de muur te hangen. Niet alleen heb je jouw muur gevuld, dankzij de spiegel kun een kamer optisch meer ruimte geven.

Een leuke wand is helemaal niet zo moeilijk om creëren. Maak gebruik van de bovenstaande originele tips om een wand op te pimpen. Op deze manier heb jij nooit meer een saaie wand in huis.