Zoek je naar een plek voor het opslaan van je schilderspullen? Je hoeft niet altijd een extern magazijn te huren voor de opslag. Want ook met het aanschaffen van een losse palletstelling kun jij jouw schilderspullen opslaan, gewoon bij jou thuis in de schuur of garage. Ook als je een werkplaats hebt is het heel makkelijk om hier een stelling te plaatsen waar je meteen je spullen kwijt kunt. Meer weten? Hier lees je alles over het opslaan van jouw schilderspullen.

Niet te veel betalen? Kies voor gebruikte magazijnstellingen

Er zijn heel veel soorten stellingen beschikbaar en om te voorkomen dat je teveel betaalt, is het zeker een aanrader om voor een gebruikte magazijnstelling te kiezen. Je betaalt minder maar je krijgt wel de kwaliteit die je nodig hebt om zeker te zijn van goede opslag. Magazijnstellingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en afmetingen en daardoor vind je ook voor jouw ruimte een geschikte stelling. Van legbordstellingen voor je kwasten tot palletstellingen voor blikken verf: het vinden van een goede stelling voor de opslag van je schilderspullen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.

Magazijnstelling: handige en overzichtelijke opslag

Met een magazijnstelling voor je schilderspullen kies je voor een handige en overzichtelijke opslag. Je zet de schilderspullen altijd op dezelfde plek neer, waardoor je altijd weet waar iets ligt, zodat je dit snel kunt pakken en naar je volgende klus kunt rijden. Voor zowel grote als kleine schildersbedrijven zijn handige stellingen te vinden. En wanneer je graag snel de juiste producten verzamelt voor een volgende klus, is een magazijnwagen ook onmisbaar. Hiermee rijd je langs de stellingen en pak je wat je nodig hebt, zodat je alles in één keer mee kunt nemen. De beste kwaliteit stellingen, zowel nieuw als gebruikt, bestel je makkelijk online. Voor thuisopslag of de opslag in een garage, werkplaats of magazijn: je vindt altijd de geschikte producten!